Fødevarestyrelsen
www.altomkost.dk

Sukkerspionen

Test dine sukkervaner her. Udfyld 'Dine oplysninger' - køn, alder, højde, vægt og fysisk aktivitet - yderst til højre og vælg hvad du har spist og drukket i løbet af EN DAG, tryk 'enter' på tastaturet eller 'Dit resultat' på siden her.

Med Sukkerspionen kan du se, om der er balance i dine sukkervaner, altså hvor meget tilsat sukker du kan spise på én dag, forudsat du i øvrigt spiser sundt. Testen kan bruges af alle raske personer over 3 år.

Se hvor meget tilsat sukker du har plads til og hvor meget du har spist. Spiser du mindre sundt, det vil sige spiser ensidigt eller får for meget fedt eller for få kostfibre, grønsager og frugt, så har du plads til mindre tilsat sukker fra søde sager.

I sukkerbarometeret kan du se, om du har spist mere tilsat sukker, end du har plads til. Der er balance i dine sukkervaner, hvis pilen er i det grønne felt og ubalance, hvis pilen er i det røde felt.

Test dine sukkervaner for forskellige dage - der er ofte forskel på, hvor meget sødt vi spiser i hverdagen og i weekenden.

Drikkevarer

Slik

Chokolade

Kage, småkage og kiks

Is og desserter

Diverse

 
Dine oplysninger
Mand
Kvinde
Alder (år)    
Højde (cm)   
Vægt (kg)  
 
 
Dine sukkertal

Du kan spise 0 g sukker dagligt.

Du har spist 0 g sukker.
Barometer